Annons
Växjö

Toppolitikern har fått ett nytt hotfullt brev: ”Har jag förverkat min rätt att leva?”

Växjö • Publicerad 7 oktober 2023
Mikael Johansson (M).
Mikael Johansson (M).Foto: Elvedin Basic

Tidigare i år skickades hotfull brev till Mikael Johansson (M), regionstyrelsens ordförande i Region Kronoberg. Vid ett tillfälle fick han en bild på en kniv och vid ett annat tillfälle var hans bild inklistrad på en ritad gubbe med hängsnara. Nu har han mottagit ett nytt hotfullt brev.

I det nya brevet står det att han ska försvinna i närmaste vattendrag och att han har förverkat sin rätt att leva. I brevet nämns ”Räppefiaskot” som syftar till de avbrutna planerna på ett nytt sjukhusbygge i Räppe och brevskrivaren menar att skattepengar försvunnit i svarta hål.

Annons

”Har jag förverkat min rätt att leva? För att jag engagerar mig i vårt samhälles bästa? Man måste inte tycka om mig eller mina åsikter, men lite respekt och lite hyfs borde vi väl kunna kräva av varandra….”, skriver Mikael Johansson i ett inlägg på Facebook.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons