Annons
Växjö

Trafikolycka öster om Växjö – orsakade totalstopp på riksvägen

Växjö • Publicerad 5 oktober 2022
Olycka på riksväg 25 utanför Växjö.
Olycka på riksväg 25 utanför Växjö.Foto: Carl Carlert

Strax innan klockan 07 på onsdagen inträffade en trafikolycka öster om Växjö. Enligt SOS Alarm var det en singelolycka med en personbil som körde in i mitträcket strax öster om Fagrabäcksrondellen.

Enligt uppgifter till Smålandsposten är två personer inblandade i olyckan. Skadeläget är oklart. Vid 07-tiden var vägen helt avstängd. Arbetet på olycksplatsen beräknas pågå till cirka klockan 07.30.

– Ingen av personerna behövde avföras med ambulans enligt mina uppgifter. De ska ha varit två bilar som var inblandade i krocken och bärgare fick beställas till platsen, säger Filip Annas vid polisens ledningscentral i Malmö.

Enligt Räddningstjänstsamverkan Småland-Blekinge fick vägen stängas av en kortare stund medan vägbanan sanerades från skräp efter krocken.

Här saknas innehåll

Daniel RydströmSkicka e-post
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons