Annons
Växjö

Tre anhållna för mordförsöket i Växjö

Växjö • Publicerad 14 mars 2022
Foto: Carl Carlert

Tre män har anhållits misstänkta för fredagens mordförsök på Dalbo i Växjö. En skottskadad man kom under kvällen in till akuten i Växjö och polisen har sedan dess utrett mordförsöket.

Enligt Smålandsposten flydde två av de anhållna männen utomlands efter mordförsöket men de kunde gripas på en flygplats. Den tredje mannen greps i Växjö. Samtliga tre misstänkta är i 20-25-årsåldern.

Annons

Den skottskadade mannen ska ha fått lindriga skador. Området där skottlossningen inträffade, vid Shill Dalbo i Växjö, är kameraövervakat och polisen har genomfört teknisk undersökning av brottsplatsen i jakt på spår.

Här saknas innehåll

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons