Annons
Växjö

Tre bilar i krock på riksväg 25 – en person förd till sjukhus

Växjö • Publicerad 29 september 2022
Trafikolyckan ledde till långa köer på riksväg 25 på torsdagskvällen.
Trafikolyckan ledde till långa köer på riksväg 25 på torsdagskvällen.Foto: Carl Carlert

Här saknas innehåll

Strax före klockan sju på torsdagskvällen ryckte räddningstjänst och ambulans ut sedan man fått larm om en trafikolycka med flera inblandade fordon på riksväg 25, strax väster om Växjö.

Enligt larmet var tre personbilar inblandade i en olycka mellan Växjö och Alvesta, i höjd med Långstorp.

Annons

– Det är tre bilar som har krockat och fem personer ska ha färdats i bilarna. Enligt mina uppgifter kommer en person att följa med ambulansen till sjukhus, säger ledningsoperatören vid Räddningstjänstsamverkan Småland-Blekinge.

Vid halv åttatiden skulle räddningstjänsten lämna platsen medan polisen var kvar för att invänta bärgare.

– Det har varit viss påverkan på trafiken. Hur olyckan har gått till, eller om det rör sig om två olyckor ungefär samtidigt, är lite oklart i nuläget, fortsätter operatören.

Senare på kvällen meddelade Region Kronoberg att personen som fördes till sjukhus, en kvinna i 50-årsåldern, blev lindrigt skadad vid olyckan och hon skulle kvarstanna på sjukhuset för undersökning.

olycka
olycka
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons