Annons

Tre män utsattes för gängmisshandel på Storgatan

Växjö • Publicerad 5 juni 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Herman Rydeberg

Tre män som alla är i 20-årsåldern har anmält att de utsattes för misshandel i Växjö centrum i helgen.

Trion har uppgett för polisen att de befann sig på Storgatan vid tvåtiden under natten till lördagen när ett gäng ska ha gått till oprovocerad attack.

Annons

– Det är flera okända gärningsmän som ska ha utdelat både knytnävsslag och sparkar mot de här tre målsäganden, säger polisens presstalesperson Eva-Lotta Hermansson Truedsson.

Det är okänt om de tre männen blev allvarligt skadade vid överfallet och polisen har inga misstänkta. Händelsen rubriceras som misshandel av normalgraden.

En timme senare på lördagsnatten, vid tretiden, blev en man i 35-årsåldern utsatt för ett misshandelsförsök på Storgatan, enligt en anmälan.

Mannen har uppgett för polisen att en annan man tog en stol från en uteservering och kastade mot honom, men missade. Inte heller i det fallet har polisen någon misstänkt.

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons