Annons
Växjö

Tre Vipersspelare uttagna till World Games

Växjö • Publicerad 3 juni 2022
Niklas Norden som är en av förbundskaptener tillsammans med bland annat Ludwig Persson och Niklas Ramirez som i sommar ska spela World Games.
Niklas Norden som är en av förbundskaptener tillsammans med bland annat Ludwig Persson och Niklas Ramirez som i sommar ska spela World Games.Foto: JOHANNA LUNDBERG

Sveriges herrlandslag i innebandy spelar den 8-12 juli World Games i amerikanska Birmingham. Tre spelare i den svenska truppen tillhör Växjö Vipers. Det är VM-guldmedaljörerna Niklas Ramirez, Ludwig Persson och Jesper Sankell.

– Det är en flexibel trupp med många flexibla spelare som kan spela på flera positioner. Det har vägt in under den här uttagningen och sen är det viktigt att det ska kunna gå att spela under den belastning som blir med fem matcher på fem dagar i värmen där borta, säger förbundskapten Thomas Brottman.

Sverige ska i World Games möta Lettland, Thailand och Schweiz. Därefter väntar semifinaler den 11 juli och final dagen efter.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons