Annons

Trion fixar festen på Evedal i sommar

Traditionen med After Beach på Evedal lever vidare. I sommar är det campingägaren Markus Holst, krögaren Abdu Mahmoud och artristbokaren/artisten Mattias Strömberg som håller i evenemanget. Fem torsdagskvällar är inbokade.
– Det blir god mat, bra musik, mycket sommarkänsla och framför allt festligt.
Växjö • Publicerad 19 maj 2023
Trion som fixar fest på Evedal i sommar. Totalt har vi bokat in fem After Beach-kvällar med premiär 6 juli, säger Markus Holst, Abdu Mahmoud och Mattias Strömberg.
Trion som fixar fest på Evedal i sommar. Totalt har vi bokat in fem After Beach-kvällar med premiär 6 juli, säger Markus Holst, Abdu Mahmoud och Mattias Strömberg.Foto: David Färdigh

Sommaren kan skönjas bortom hörnet och på Evedal laddar man inför en intensiv besökssäsong. Nu står det dessutom klart att sommartraditionen med After Beach lever vidare. Arrangörer är familjen Holst som driver Evedals Camping och Abdu Mahmoud, ny krögare på Brunnen.

– After Beach-kvällarna är populära och efterfrågade hos campinggästerna. Det är ett koncept som passar perfekt här, konstaterar Markus Holst.

Annons

– Det blir god mat, bra musik, mycket sommarkänsla och väldigt festligt, utlovar Abdu Mahmoud.

Artistbokare och musikansvarig är Mattias Strömberg, som är rutinerad när det gäller att anordna After Beach.

– En fin sommarkväll på Evedal med livemusik och fullt party är svårslaget. Det känns härligt att kunna dra igång After Beach-kvällarna igen, och särskilt med Markus och Abdu som samarbetspartners. Jag tror på succé här på Brunnen.

Hur mycket folk vågar ni hoppas på?

– Mycket beror på väderleken. Men blir det pangväder så siktar vi på uppemot 200 personer.

Totalt fem torsdagskvällar är inbokade – 6 juli, 13 juli, 20 juli, 27 juli och 3 augusti. Inleder gör Yellow Micke, som får räknas som en av Sveriges allra mest erfarna och efterfrågade trubadurer.

– Han är helt fantastisk på att ta en publik och drar alltid mycket folk.

Sedan följer Marcus Max, B&W, Emil Mattisson, Oskar Kälström och Mattias Strömberg. After Beach-kvällarna startar klockan 17 med livemusik från 18 till 20. Inträdet blir 80 kronor. Nu håller Mattias liksom Markus och Abdu tummarna för högtryck och strålande solsken i sommar.

– Vi hoppas på somrig folkfest!

Här saknas innehåll

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons