Annons
Växjö

Trion öppnar ny butik i centrala Växjö

I slutet av mars öppnar en ny butik på Storgatan i Växjö. Det är L.E.S. factory som i första hand ska sälja ”rum för värdefulla möten” där inredning, blommor, festartiklar samt presenter är viktiga ingredienser.
– Den kombinationen saknas i Växjö idag, säger Sofia Håkansson, en av tre som ska driva butiken.
Växjö • Publicerad 16 mars 2022
Sofia Håkansson, Linda Svensson och Ellinor Laag Wiberg ska öppna L.E.S. factory i Växjö. Just nu renoverar de lokalen på Storgatan.
Sofia Håkansson, Linda Svensson och Ellinor Laag Wiberg ska öppna L.E.S. factory i Växjö. Just nu renoverar de lokalen på Storgatan.Foto: Urban Nilsson

Tidigare i år stängde butikskedjan Newhouse sin butik på Storgatan i Växjö. Nu håller lokalen på att renoveras för att Linda Svensson, Ellinor Laag Wiberg och Sofia Håkansson ska kunna öppna sin butik L.E.S. factory

– Det är en inredningsbutik med blommor, festartiklar och presenter. Den här kombinationen av butik saknas i Växjö idag. Vi ska försöka få en mix av det här och skapa rum för värdefulla möten, både hemma och inför festen, säger Sofia Håkansson.

Annons

Vad kan kunderna förväntas sig i L.E.S. factory?

– Vi är väldigt måna om att våra kunder ska få det där lilla extra, både i bemötande och sortiment. Vi kommer ha välkända varumärken men blanda upp med unikt utvalda kreatörer. Tanken med namnet, förutom att det är våra första bokstäver i våra namn, är att det ska vara Less factory, mindre fabrikstillverkat och mer som skapats från hjärtat, säger Sofia Håkansson.

Läs en längre artikel om den nya butiken nedan.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons