Annons
Växjö

Tusentals trotsade regnet – så var Växjö Lakers guldfirande

Växjö • Publicerad 26 april 2023

Här saknas innehåll

I måndags säkrade Växjö Lakers klubbens fjärde SM-guld på åtta år. Det har nu firats under två dagar med både privata och offentliga fester och evenemang.

Efter firandet och medaljutdelningen på isen i måndags åkte svenska mästarna till en hangar vid Växjös flygplats där det blev middag från food trucks och fest. Under tisdagen fortsatte firandet med autografskrivning på Vida Arena, mingel på residenset och guldfirande på Stortorget dit tusentals hade kommit trots regn under dagen. Firandet leddes av Peter Jihde och Carolina Toresson som intervjuade både spelare, ledare och andra i Lakersledningen. Det blev också tal från landshövding Maria Arnholm och kommunstyrelsens ordförande Malin Lauber.

Annons

Under kvällen fortsatte firandet för Växjö Lakers på Texas Longhorn vid Båtmanstorget. Se bilder och hela guldfirandet på Stortorget nedan.

bild 1/5

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons