Annons
Växjö

Tv-profil avliden efter lägenhetsbrand

Växjö • Publicerad 4 januari 2023
.
.Foto: PETTER ARVIDSON

TV-profilen Kajsa Thoor, som länge jobbade på SVT Växjö och ledde flera program har avlidit efter en lägenhetsbrand i Malmö under nyårsafton, uppger Expressen. Hon blev 51 år gammal.

Kajsa Thoor var i mitten av 90-talet programledare för humorprogrammet Äntligen måndag tillsammans med Peter Settman och Fredde Granberg. Hon ledde också reseserien Thoors öga och barnprogrammet Kaskelott. I slutet av 90-talet tävlade hon i På spåret tillsammans med komikern Adde Malmberg.

Polisen har varit på plats i lägenheten och gjort en brottsplatsundersökning. Just nu finns det ingenting som tyder på att brott ligger bakom.

I helgen meddelade polisen att en kvinna dött i samband med branden men tog sedan tillbaka den uppgiften. Under måndagen avled Kajsa Thoor på sjukhus.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons