Annons
Växjö

TV-stjärnan växte upp i Växjö – nu ska han tävla i Let's dance

Växjö • Publicerad 21 januari 2023
Rickard Sjöberg.
Rickard Sjöberg.Foto: Eva Edsjö

I vår är det dags för en ny säsong av Let's dance i TV4. Sedan tidigare är skiddrottningen Charlotte Kalla och Växjöprofilen Tone Sekelius presenterade som deltagare. Under fredagen presenterades den tredje deltagaren och även där finns det en koppling till Växjö.

Det är programledaren Rickard Sjöberg som växte upp i Växjö. Han har fått frågan ett par gånger tidigare men då tackat nej.

Annons

Rickard och hans familj flyttade till Öster i Växjö 1976, när han var sju år gammal. Han gick på Östregårdsskolan, Fagrabäckskolan och Katedralskolan, spelade fotboll i Växjö Norra IF, basket i Teleborgs IF och var aktiv i Missionskyrkan som numera heter Equmeniakyrkan. Efter journalistutbildningen flyttade han tillbaka till Växjö och var med och startade TV4 Sydost.

Numera är Rickard Sjöberg mest känd som programledare för Postkodmiljonären.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons