Annons
Växjö

Två bilar har krockat i korsning – fyra personer drabbade

Växjö • Publicerad 2 maj 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Nadia Hagberg

Vid halv tvåtiden på tisdagseftermiddagen kom larm om en trafikolycka med flera inblandade fordon på Handelsplats I11 i Växjö och räddningstjänst och ambulans ryckte ut till platsen.

Olyckan hade inträffat på Marketenterivägen, i korsningen vid Burger King.

Annons

– Det är en sidokrock med två inblandade personbilar och räddningstjänst och ambulans är på plats. Det är fyra drabbade personer i de två bilarna, säger ledningsoperatören vid Räddningstjänstsamverkan Småland-Blekinge.

Det finns ännu inga uppgifter om någon av personerna i bilarna ha blivit skadade.

– Det kommer att vara avstängt i korsningen i en kvart till ungefär, fortsätter operatören.

Räddningstjänsten fick i samband med larmet om bilkrocken lämna en annan olycksplats i Växjö. Detta efter ett larm vid ettiden om att skyltar hade fallit ner över tågspåret vid järnvägsövergången på Lantmannavägen.

– Det var en lastbil som på något sätt kört ner skyltarna som då hindrade trafiken. Räddningstjänsten fick lämna den platsen vid larmet men vi har meddelat Trafikverket om vad som har hänt, fortsätter ledningsoperatören.

Vid tvåtiden meddelade polisen att ingen av de fyra personerna hade skadats vid krocken. I nuläget finns det ingen misstanke om trafikbrott men olyckan ska utredas.

Bilarna ska bärgas från platsen.

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons