Annons

Två par hamnade i bråk i Växjö centrum – anmäler varandra för misshandel

Växjö • Publicerad 13 november 2023
polisbil
polisbilFoto: Lena Ehring

I helgen polisanmälde en kvinna i 25-årsåldern att hon blivit utsatt för en misshandel på Oxtorget i centrala Växjö. Hon uppgav att en annan kvinna dunkat hennes huvud i marken.

Nu finns det fler uppgifter om händelsen. Enligt polisens presstalesperson Robert Loeffel ska det ha varit två par, som är i 20-30-årsåldern, som hamnade i en konflikt. Förutom kvinnan ska en man ha fått ett knytnävsslag i ansiktet.

Det andra paret är en man och en kvinna som står uppskrivna som misstänkta för de två misshandelsfallen. De har i sin tur polisanmält det första paret för misshandel och ärekränkningsbrott.

– De menar att de har blivit trakasserade, misshandlade och förolämpade av paret. De har olika åsikter om vad som har hänt, säger Robert Loeffel, polisens presstalesperson.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons