GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två spelare under kontrakt lämnar Vipers

Växjö • Publicerad 13 maj 2022
Patrik Gustavsson, tvåa från vänster i bild med nummer 82, lämnar Växjö Vipers.
Patrik Gustavsson, tvåa från vänster i bild med nummer 82, lämnar Växjö Vipers.Foto: PER WIKLUND

Både Daniel Johansson och Patrik Gustavsson hade kontrakt med Växjö Vipers under nästa säsong men trots de lämnar de Vipers.

– Vi släpper iväg dem. Jag tror att det pågår förhandlingar med nya klubbar. Det är flera lag som har kontaktat mig, säger Erik Eskils i Vipers sportgrupp till Smålandsposten.

Det har varit stor konkurrens om platserna i Vipers trupp och Patrik Gustavsson har haft svårt att få speltid. Daniel Johansson har spelat frekvent under säsongen men får nu alltså lämna trots kontrakt.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.