GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Två unga män begärs häktade för medhjälp till mord

     Växjö • Publicerad tisdag 11:04
     Under natten till lördagen den 11 september sköts en 28-årig man till döds på Bokelundsvägen, intill Nydalavägen, i Växjö.
     Under natten till lördagen den 11 september sköts en 28-årig man till döds på Bokelundsvägen, intill Nydalavägen, i Växjö.
     Foto: Carl Carlert

     Smålandsposten rapporterar att ytterligare två inblandade i mordet på Bokelundsvägen häktas. Två 18-åringar, bosatta i Växjö, har begärts häktade för medhjälp till mord under tisdagsförmiddagen. En av dem på sannolika skäl och den andre skäligen misstänkt.

     En av de unga männen som misstänks ha hjälpt till vid mordet är tidigare helt ostraffad, medan den andre har dömts för flera ringa narkotikabrott.

     Åklagaren Emme Berge gör anspråket samtidigt som häktningsförhandlingarna mot den 17-åring och den 18-åring som misstänks för mordet pågår.

     Det var vid halv fyra tiden natten till lördagen den 11 september som en 28-årig man sköts till döds med flera skott på Bokelundsvägen i Växjö. I nu läget misstänker polisen en konflikt mellan olika etniska grupperingar.

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.