Uddlöst Öster kryssade mot Örebro

Växjö • Publicerad 7 juli 2023
1-0 skytten Vladimir Rodic.
1-0 skytten Vladimir Rodic.Foto: JOHAN BERNSTRÖM

Under fredagskvällen ställdes Öster mot Örebro på bortaplan. Bäst startade Växjölaget som redan i den trettonde minuten kunde ta ledningen genom Vladimir Rodic. Under resten av första halvlek hade Öster kontroll på matchen och det kändes som att vändningen som öster så gärna vill ha låg nära.

I andra halvlek tappade man dock både initiativet och humöret (Månz Berg är avstängd i nästa match efter ett sent gult kort).

I 61:a minuten kunde hemmalaget kvittera genom Noel Milleskog, ett mål som skulle ha dömts bort för offside. Utöver det hade Örebro en nick i ribban och en annan nick togs bort på egen mållinje av Niklas Söderberg. 1-1 stod sig matchen ut och Östers tredje raka tävlingsmatch utan vinst var ett faktum.