GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Ung man misshandlades på stor bilträff

     Växjö • Publicerad 13 oktober 2021
     .
     .
     Foto: Peter Boström

     En kväll i slutet av april träffades flera hundra personer för en bilträff på en parkering vid Grand Samarkand. Enligt polisen var det stökigt på platsen och de blev tvungna att ingripa vid en misshandel. Två unga män hade börjat slåss och den ene blev skallad i ansiktet, skriver Smålandsposten.

     Poliserna kunde omhänderta den misstänkte direkt – en 19-årig man bosatt i Alvesta. 19-åringen har nu dömts vid Växjö tingsrätt för misshandel av normalgraden.

     Straffet blir villkorlig dom och 2 500 kronor i dagsböter. Han ska även betala 8 500 kronor i skadestånd till den drabbade mannen för kränkning samt sveda och värk.

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.