Annons
Växjö

Ungdomar överfölls på Storgatan – fler vittnen sökes

Växjö • Publicerad 23 september 2022
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Oscar Appelgren

Under natten mellan den 2 och 3 september i år utbröt flera bråk på Storgatan i Växjö. Totalt blev sju ungdomar slagna och sparkade i samband med händelserna och sex personer i 20-årsåldern har delgivits misstanke. Det finns ingen kontakt mellan gärningsmännen och målsägandena sedan tidigare och nu söker åklagare Emma Berge som leder förundersökningen om misshandel fler vittnen.

– Det var väldigt mycket bråk mitt på Storgatan. Flera personer misshandlades runt Kungsgrillen och lite senare i korsningen vid Ur&Penn. Vi har ett rätt bra bevisläge, men vi vill gärna ha ännu fler vittnen. Det var mycket folk på platsen och fler borde ha sett händelserna, säger Emma Berge till Smålandsposten.

Annons

Polisen Växjö, Alvesta skriver på sin Instagram att de är ”angelägna om att få kotnakt med fler vittnen som kan ha befunnit sig på platsen och gjort iakttagelser”.

Olika delar av händelseförloppen är fångade på film.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons