Annons
Växjö

Ungdomar stökade på snabbmatsrestaurang: ”En del orosanmälningar”

Växjö • Publicerad 13 februari 2023
190527 Rikspolischef Anders Thornberg, poserar för ett porträtt den 27 maj 2019 i Stockholm. Foto: Adam Wrafter / BILDBYRÅN / Cop 233
190527 Rikspolischef Anders Thornberg, poserar för ett porträtt den 27 maj 2019 i Stockholm. Foto: Adam Wrafter / BILDBYRÅN / Cop 233Foto: ADAM WRAFTER

Ett stort antal ungdomar stökade på en snabbmatsrestaurang i Växjö i helgen, varpå polisen fick ingripa rapporterar P4 Kronoberg.

– Det kommer bli en del orosanmälningar efter helgen, dels på fylla på 13-14-åringar, och sedan att de stökar inne på restaurangen som är nattöppen och försöker sköta sin verksamhet för de som vill äta. Det ska inte vara någon fritidsgård, det har blivit det, säger Anette Östman Ottosson, områdespolis i Växjö och Alvesta, till P4 Kronoberg.

Polisen ska skriva anmälningar till socialtjänsten.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons