Annons
Växjö

Unika gymmet öppnar nytt i Växjö

Växjö • Publicerad 3 april 2023
Patrik Jändel, ägare och grundare av Happy Societies.
Patrik Jändel, ägare och grundare av Happy Societies.Foto: Pressbild

Hösten 2019 öppnade gymmet Happy Societies på Västerbrotorget i centrala Växjö. Nu utökar ägaren Patrik Jändel satsningen och öppnar ett ”vardagsrumsgym” på Segerstavägen på Hovshaga i Växjö.

Happy Societies beskrivs som unikt som inte ser sig själva som ett vanligt gym emn inte heller en traditionell PT-studio.

Annons

Happy Societies ska få fler människor att träna regelbundet, bland annat med hjälp av intelligenta träningsmaskiner. Maskinerna känner igen varje användares inställningar och prestationer och justeras dessutom i takt med varje persons utveckling.

På den nya anläggningen kommer maximalt 250 medlemmar få en möjlighet att träna.

Happy Societies startades 2019 av Patrik Jändel, en välkänd profil i den svenska träningsbranschen med nästan 30 års erfarenhet. Happy Societies erbjuder små bemannade enheter med atmosfär som ett i ”vardagsrum”.

Patrik Jändels ambition är att etablera 30 enheter fram till 2030.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons