Annons
Växjö

Vägarbeten utförs på väg 23 – skapar begränsad framkomlighet och omledning av trafik

Alvesta • Publicerad 25 april 2022
.
.Foto: MATHIAS BERGELD

Under måndagen och tisdagen kommer vägarbeten att genomföras på riksväg 23 i Grimslöv och Ströby.

På måndagen kommer asfaltering och fräsarbete att utföras på väg 23 i Ströby. Arbetet kommer bedrivas dagtid med start klockan 09.00 och södergående trafik leds om via väg 676 Huseby-Grimslöv. Arbetsplatsen regleras med vakt och enligt kommunen kommer det att vara begränsad framkomlighet.

Annons

På tisdag den 26 april kommer asfaltering och fräsarbete utföras på väg 23 i Grimslöv. Även här bedrivs arbetet på dagtid med start klockan 09 och arbetsplatsen regleras med vakt och lots.

Det är också ett vägarbete på väg 897 vid Sandsbrorondellen i Växjö. Enligt Trafikverket är det ett ledningsarbete som påverkar trafiken i båda riktningarna. Det är trångt att passera förbi arbetet och hastigheten är sänkt till 30 kilometer i timmen. Arbetet väntas pågå under måndagen och tisdagen.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons