Annons

Våldsamt svartsjukedrama i Växjövilla – kvinna slogs, blottade sig och bet mannens ex

En kvinna åtalas nu efter ett våldsamt svartsjukedrama i en villa i Växjö. Hon misstänks ha trängt sig in i bostaden och misshandlat och bitit både mannen och hans ex-fru samt även blottat sig.
Växjö • Publicerad 3 juni 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Patric Söderström

En kvinna i 35-årsåldern åtalas nu vid tingsrätten misstänkt för hemfridsbrott, två fall av misshandel och sexuellt ofredande.

Kvinnan hade inlett en relation med en man som låg i skilsmässa och en höstkväll åkte hon i påverkat tillstånd till hans villa i Växjö. I villan befann sig även mannens ex-fru.

Annons

Enligt både mannen och ex-frun gick kvinnan direkt till attack och hon utsatte främst ex-frun för upprepat våld inne i bostaden. Hon blev slagen, dragen i håret och även biten i ena handen. Därefter misstänks kvinnan – som endast hade ett nattlinne på sig – ha blottat sitt kön och gjort grova sexuella uttalanden i syfte att kränka ex-frun.

Även mannen blev utsatt för våld när den svartsjuka kvinnan rev, bet och slog honom.

Mannen slog larm till polisen och en patrull kom en kort stund senare till platsen för att försöka reda ut svartsjukedramat. Patrullen omhändertog kvinnans bilnycklar eftersom hon luktade alkohol och de körde sedan hem henne.

Mannen och kvinnan undersöktes av ambulanspersonal men klarade sig utan allvarliga skador. De fick dock rådet att ta stelkrampssprutor.

Den åtalade kvinnan har i polisförhör nekat till samtliga brott. Hon har berättat att ”det blev kaos” i villan och att hon förmodligen slog till både mannen och ex-frun men att alla inblandade ”gav och tog”, och att det främst var hon som utsattes för våld.

Vid den kommande rättegången ska åklagaren spela upp det cirka 30 minuter långa larmsamtalet och även visa foton som togs i bostaden under tumultet.

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons