Annons
Växjö

Var misnöjd med utbudet - då startade Nermin Imamovic eget

Växjö • Publicerad 8 augusti 2023
Nermin har sitt lager på Norremark
Nermin har sitt lager på NorremarkFoto: Ebba Engdahl

I början av 2023 startade Nermin Imamovic, 33, sitt eget förvaltningsbolag Imacon. Idén fick han när flyttade till sin egen bostadsrätt och gick med i styrelsen. Då insåg han att många punkter inom förvaltningen kan förbättras och bestämde sig för att starta eget.

– Jag insåg att jag var duktig på vissa grejer. Inte bara på service, utan även att hantera människor. Branschen behöver utveckling, säger Nermin Imamovic till Smålandsposten.

Annons

Imacon hjälper både bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare med bland annat inre och yttre skötsel, praktiska reparationer och ekonomisk förvaltning. Än så länge arbetar Nermin själv i företaget, men tar ibland hjälp av kontakter han har i branschen.

I framtiden hoppas han att företaget ska ha en större kundkrets än idag och att det har byggt upp ett gott rykte. Han vill även att företaget ska växa sett till antalet anställda, både på den administrativa och praktiska sidan.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons