Annons
Växjö

Världsmästaren förlänger med Växjö Vipers

Växjö • Publicerad 13 juni 2022
Niklas Norden, Ludwig Persson, Niklas Ramirez och Markus Jonsson.Foto: JOHANNA LUNDBERG

Växjö Vipers förlänger med VM-guldmedaljören Niklas Ramirez som har gjort många år i klubben och skrivit på för ytterligare två säsonger.

– Mitt beslut grundar sig i att jag känner att vi har en organisation och en spelartrupp där samtliga har samma mål i sikte. Men framförallt så är jag skyldig mig själv, organisation, ledare, spelare och folk runtomkring Växjö ett SM-guld innan jag startar en ny resa. Jag ser oss som en guldkandidat till nästa säsong, säger Niklas Ramirez till Smålandsposten.

Annons

Huvudtränaren Johan Schönberck beskriver att backen har en ”kraft och pondus i sitt spel som är nästan unik”.

– För oss är han absolut en nyckelspelare när vi vill ta nya steg i vårt försvarsspel, men jag har stora förhoppningar att Niklas även ska utveckla sin offensiv och bli mer effektiv norr om mittlinjen, säger huvudtränaren Johan Schönbeck till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons