Annons
Växjö

Världsstjärnan till Växjö – de kommer till Rix FM festival

Växjö • Publicerad 19 juni 2023
Publiken under Rix FM Festival, Karl-Oskardagarna 2022.
Publiken under Rix FM Festival, Karl-Oskardagarna 2022.Foto: Calle Rydqvist

Den 18-20 augusti är det dags för Växjös stadsfest Karl-Oskardagarna igen. Det blir konserter, tivoli, knallar och andra aktiviteter runt om i Växjö city.

Bland annat kommer Rix FM festival tillbaka och nu har de gått ut med vilka artister som kommer till Växjö. Det blir festivalturnéns sista stopp för sommaren och en av artisterna som kommer är James TW, som bland annat gjort låten ”When You Love Someone” med nästan 600 miljoner spelningar på Spotify. Han har även släppt låtar som ”You & Me”, ”Please Keep Loving Me” och ”Say Love” med hundratals miljoner streams.

Annons

De andra artisterna som uppträder i Växjö är Omar Rudberg, Dotter, Victor Crone, Estraden, Eah Jé, Kiana och Olivia Lobato. De tre förstnämnda var alla en del av Karl-Oskardagarna även förra året. Fler artister kan tillkomma under sommaren. Konferencier blir RIX FM-programledaren Martina Thun.

Dotter var en av artisterna som uppträdde under Karl-Oskardagarna 2022.
Dotter var en av artisterna som uppträdde under Karl-Oskardagarna 2022.Foto: Calle Rydqvist

Nytt för i år är att Rix FM festival kommer att hållas på Karl-Oskardagarnas lördag i stället för fredagen som tidigare år. Under fredagen blir det bland annat VXOnews festival med en rad olika akter, både lokala och nationella artister.

Här saknas innehåll

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons