GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Växjö kan få en fjärde ishall

     Växjö • Publicerad söndag 08:00
     Den nya ishallen föreslås ligga i anslutning till Vida Arena – bland annat.
     Den nya ishallen föreslås ligga i anslutning till Vida Arena – bland annat.
     Foto: JONAS LJUNGDAHL

     Socialdemokraterna ville se en ny ishall i Växjö. Det blågröna styret höll med. Nu har kultur- och fritidsnämnden fått i uppgift att göra en platsstudie som ska visa vart den nya ishallen ska stå.

     Ishallens placering har redan varit uppe för diskussion. Ett förslag är att isytan uppförs i anslutning till de tre nuvarande på Arenastaden. Det skulle dock innebära att man måste uppgradera dagens system rejält.

     Ett annat förslag är var som helst i Växjö. Något som Socialdemokraten och andre vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden Otto Lindlöf föredrar.

     – Vi ser en annan plats som bättre men vi vill givetvis avvakta den platsstudien som nu ska göras. Vi har inte låst oss på något sätt, säger han till Smålandsposten.

     Testa SMP digital plus: En månad för en krona

     Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

     Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

     Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.