Annons
Växjö

Växjö kommun bjuder in till direktmöten med medborgarna

Växjö • Publicerad 12 mars 2022
Foto: Olof Elfverson

Under våren kommer Växjö kommun att bjuda in till direktmöten på olika orter och i olika stadsdelar i kommunen. Syftet med med direktmötena är att ge möjlighet till information och dialog mellan medborgare och förtroendevalda och sätta fokus på de frågor som finns bland de som bor på orten.

Det första direktmötet arrangeras i Ingelstad den 22 mars. Mötet sker på Näckrosen men det finns även möjlighet att delta digitalt via Teams. Därefter väntar möten i Åryd (31 mars), Växjö centralort (5 april), Lammhult (25 april), Gemla (4 maj) och Braås (24 maj)

Annons

Vårens möten kommer att vara samtal och dialoger i smågrupper och i helgrupp med fokus på vad det viktigaste är för att utveckla bygden och orterna som fantastiska platser att bo, leva och verka i, idag och imorgon, skriver Växjö kommun.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons