GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Växjö kommun sjua på miljöranking

Växjö • Publicerad 21 maj 2022

Växjö kommun är en av toppkommunerna på tidningen Aktuell Hållbarhets hållbarhetsranking, där svenska kommuners miljöarbete på olika sätt mäts.

Kommunen hamnar på plats sju, vilket dock är en försämring med tre placering jämfört med 2021.

– Hållbarhet är och förblir viktiga frågor i vår kommun där vi fortsätter vårt partiövergränsande och koncernövergripande arbete. Det är vårt strategiska och långsiktiga arbete med hållbarhetsprogrammet som ytterst avgör hur väl vi lyckas med vårt hållbarhetsarbete, säger Gunnar Nordmark (L), ordförande i Växjö kommuns hållbarhetsutskott.

Malmö kommun toppar hållbarhetsrankingen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.