Annons
Växjö

Växjö kommuns uppmaning inför studenten

Växjö • Publicerad måndag 18:30 • Uppdaterad måndag 19:36
Foto: Lena Gunnarsson

Det är den stora studentveckan och under tisdagen, onsdagen och torsdagen tar sistaårseleverna på de tre kommunala gymnasieskolorna i Växjö studenten.

Under studentdagarna väntas det samlas många människor kring skolorna och därför uppmanar Växjö kommun nu att alla besökare ska följa skyltar och eventuella avspärrningar för allas trivsel och trygghet.

”Om möjligt lämna bilen hemma då det kan vara ont om parkeringsplatser vid skolorna. Parkera endast på angivna platser”, skriver Växjö kommun.

Kungsmadskolans avgångselever tar studenten under tisdagen. Det är uppdelat i tre olika utspringstider, 11.00, 12.30 och 14.00. På onsdag är det dags för utåkning från Teknikum som inleds klockan 13.30 och på torsdag springer eleverna på Katedralskolan ut vid 13.00 och 15.00.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons