GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Växjö tippas i botten på Solligan

Växjö • Publicerad 22 juni 2022
Foto: Lars-Göran Rydqvist

Varje år brukar soltimmarna i ett antal olika städer runt om i Sverige räknas och presenteras under namnet Solligan som mäts från midsommar till mitten på augusti.

Förra året vann Luleå och Svenska högarna, en ögrupp i Stockholms skärgård, Solligan. Växjö har under många års tid var placerade bland de städerna med minst antal soltimmar under sommaren. Även i år väntas Växjö hamna långt ner på listan.

På Unibet är oddset att Växjö har flest soltimmar i Sverige i sommar på 50 gånger pengarna. Endast Storlien och Tarfala har sämre odds. Även på Atg är oddset på Växjö värt 50 gånger pengarna.

Svenska högarna har lägst odds, följt av Hoburg och Visby.V

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.