Annons
Växjö

Växjö TS vinner pris

Växjö • Publicerad 25 april 2022
Emil Holmgren, klubbchef i Växjö Tennissällskap, och Åsa Hedin, ordförande för Svenska TEnnisförening vid utdelning av Mackes Trofé.
Emil Holmgren, klubbchef i Växjö Tennissällskap, och Åsa Hedin, ordförande för Svenska TEnnisförening vid utdelning av Mackes Trofé.Foto: Pressbild

För tredje gången har Växjö TS fått ta emot priset ”Mackes Trofé”, som Svenska Tennisförbundet delar ut till en klubb som varit särskilt framgångsrik i sitt barn- och ungdomsarbete.

– Fantastiskt roligt och vi är väldigt stolta över att få ta emot priset. Det är ett underbart kvitto på det arbete som hela Växjö TS har gjort senaste året, alla vaktmästare, styrelsen och våra engagerade tränare har gjort ett otroligt jobb, säger Calle Pihlblad, sportchef i Växjö Tennissällskap.

Annons

De senaste åren har antalet deltagare i Växjö TS kursverksamhet ökat med närmare 80 procent och intresset för att spela tennis ökar i Växjö. Det nämns i motiveringen tillsammans med bland annat föreningens engagemang för att skapa trygga och barn- och ungdomsmiljöer med idrott och tennisen i centrum.

– Det är väldigt hedrande att få ta emot detta pris. Alla har verkligen knutit näven senaste åren och jobbat stenhårt för att få till den positiva trend vi är mitt i, det är en fröjd att få jobba med dessa människor som engagerar sig i föreningen varje dag, säger Emil Holmgren, klubbchef i Växjö Tennissällskap.

Under Svenska Tennisförbundets årsmöte i Göteborg i helgen blev Emil Holmgren invald som styrelseledamot i förbundsstyrelsen. Marie Hedberg från Växjö blev omvald på två år.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons