Annons
Växjö

Växjöartisten topp tre i Jocke och Jonnas program: ”En riktig kurragömmare”

Växjö • Publicerad 26 december 2022
Finalisterna Pontus Anjo Björlund, Denice Mellin, Marcus Dubois, Caroline Aronsson, Tanja Ingebretsen Kallin och Martin Melin.
Finalisterna Pontus Anjo Björlund, Denice Mellin, Marcus Dubois, Caroline Aronsson, Tanja Ingebretsen Kallin och Martin Melin.Foto: Emmy Rönning/discovery+

De senaste åren har Youtubeprofilerna Joakim och Jonna Lundell skapat flera serier som fått stor uppmärksamhet, både på Youtube och Discovery+, bland annat flera säsonger av Spökjakt.

Parets andra stora tv-produktion, Hide and Seek, har visat sin tredje säsong under höstern och vintern. I programmet har Jocke och Jonna bjudit in profiler som tävlar i kurragömma.

Annons

En av de 24 profilerna som tävlade i den tredje säsongen var Växjöartisten Caroline Aronsson som är Polly i gruppen Dolly Style. Hon vann sin kvartsfinal, kom tvåa i semifinalen och slutade till slut trea i finalen.

– Nu blir jag jätteledsen. Jag tycker att du skulle inte hitta mig ju. Jag tyckte att jag skulle sitta här och gräva guld, säger hon i programmet efter att Joakim Lundell avslöjat hennes gömställe.

– Pallplacering i alla fall. Trea av 24 stycken är jäkligt grymt, svarar Joakim Lundell.

När Joakim och Jonna Lundell sedan tar ner ”Pollys” bild från väggen där bilder på deltagare har suttit hyllar duon Växjöartisten.

– Hon är en riktig kurragömmare, säger Jocke och Jonna i programmet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons