Annons
Växjö

Växjöartisterna släpper nya låtar

Växjö • Publicerad 12 april 2024
Kye Kepler, Tone Sekelius och Läroverket släpper ny musik. Bilden är collage.Foto: Pressbild/Daniela Spiroska/David Johansson

Flera artister från Växjö släppte under fredagen nya låtar.

Mångsysslaren Tone Sekelius släppte i natt låten ”Kiss a Little Less” som hon skrivit tillsammans med Linnea Deb och Gustav Efraimsson. Tone har tävlat i Melodifestivalen två gånger med låtarna ”My way” och ”Rhythm of my show” och har även släppt flera singlar.

Annons

Läroverket, som består av tvillingbröderna Calle och Olle Rydqvist, släppte sin debut-EP ”Uppfört 2000” i augusti förra året och nu är de tillbaka med singeln ”Generation Z”.

Dessutom har Kye Kepler, som är ett artistnamn för Max Borglowe, släppt sin debut-EP ”Select character” med sex låtar. Alla låtar är skrivna, inspelade och producerade av Kye Kepler. Det beskrivs som en samling berättelser om att bli äldre, bli pappa, bli gift, bli stadig - med hopp om att inte stagnera. Det är låtar om förlust och sorg, kärlek och hopp samt drömmar om framtiden.

Max Borglowe är gift och har barn med Melina Borglowe, som i februari tävlade i Melodifestivalen. Han är även 3D-konstnär, gitarrpedalmakare och elektroingenjör.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons