Annons
Växjö

Växjöbo blir ny kommunchef

Växjö • Publicerad 28 maj 2024 • Uppdaterad 28 maj 2024
Sara Nilsson blir ny kommunchef i Lessebo
Sara Nilsson blir ny kommunchef i LesseboFoto: Lessebo kommun

Hon bor i Växjö men ska från och med den 1 augusti styra Lessebo kommun. 42-åriga Sara Nilsson har utsetts till ny kommunchef i Lessebo och efterträder Christina Nyquist, som under sommaren går i pension.

– Det här känns så roligt och spännande, samtidigt som jag är otroligt ödmjuk inför det här uppdraget. Lessebo kommun är en väldigt bra arbetsplats där vi hjälps åt och har ett välfungerade samspel mellan tjänstepersoner och förtroendevalda. Jag är redo att kliva in i en ny roll och det vill jag göra just här i Lessebo kommun, säger Sara Nilsson som sedan sju år tillbaka är utvecklings- och kanslichef på Lessebo kommun.

Tidigare har hon bland annat varit biträdande regional utvecklingsdirektör på Region Kronoberg och biträdande chef för regional utveckling på Regionförbundet Småland.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons