Annons
Växjö

Växjöbo går på en första dejt i tv

Växjö • Publicerad 9 juni 2022
Servitörerna Sissi Lindberg och Cato Helleren, kocken Pietro Fiorinello och bartendern Daniel Meyn försöker skapa en kärleksfull stämning när singlarna kommer till restaurangen.
Servitörerna Sissi Lindberg och Cato Helleren, kocken Pietro Fiorinello och bartendern Daniel Meyn försöker skapa en kärleksfull stämning när singlarna kommer till restaurangen.Foto: Ulrika Malm/SVT

Under tisdagen hade SVT-programmet Första dejten säsongspremiär. I programmet söker singlar från alla delar av landet efter kärleken. De matchas ihop med en annan singel utifrån intervjuer och sedan filmas hela delas första dejt på en restaurang i Vaxholm utanför Stockholm. Efter dejten får de svara på om de vill träffas igen.

I premiäravsnittet, som finns på SVT Play, medverkar bland annat 30-åriga Anna-Sara från Växjö som beskrivs som en familjekär tjej som längtar efter närhet och barn. I sin presentation beskriver hon att hon vill ha en man som är känslomässigt givmild, som kan ge henne hans ork när hon inte har orken och ta henne genom tuffa perioder på samma sätt som hon hoppas kunna göra för honom.

Annons

Hon fick dejta 28-årige Jesper från Huskvarna som gillar att spela teater men beskrivs i programmet som en evig singel. Han berättar i programmet att det inte finns något finare än att vara kär och att det är en sorg att han har varit singel större delen av sitt liv när han drömmer om ett förhållande.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons