Annons
Växjö

Växjöbo gripen i Stockholm – misstänks för grov brottslighet

Växjö • Publicerad 5 maj 2023
.
.Foto: Tomas Löwemo

Två män, som är släkt med varandra, misstänks för förberedelse till grovt bedrägeri. Enligt polisen ska männen ha planerat att lura äldre personer på pengar under telefonsamtal, skriver Smålandsposten.

Det avslöjades av en slump vid en husrannsakan i en bostad i Tingsryd där färdiga mallar för samtalen och bankdosor hittades.

Annons

Smålandsposten rapporterar att en 21-årig som är skriven på den aktuella adressen greps. Han är nu häktad på sannolika skäl misstänkt för förberedelse till grovt bedrägeri.

Från början skulle polisen vid husrannsakan leta efter en 25-årig man som är skriven på en adress i Växjö. Han jagades vid tillfället misstänkt för grov narkotikasmuggling. Mannen greps i söndags i Stockholmsområdet och förhörs kring både den grova narkotikasmugglingen och bedrägeribrottsligheten, skriver Smålandsposten.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons