Annons
Växjö

Växjöbo har några tusen i studieskulder – blev av med dyr jacka

Växjö • Publicerad 26 februari 2022
.
.Foto: MAXIM THORÉ

En Växjöbo som har några tusen kronor i studieskulder som har gått till kronofogden blir av med sin dyra dunjacka, skriver Smålandsposten.

I mitten av januari i år blev Växjöbon, en man i 25-årsåldern, föremål för polisens intresse. Polisen hittade inga kontanter och beslutade att beslagta hans dunjacka, som har ett nypris på ungefär 10 000 kronor.

Annons

Kronofogdens specialindrivningsenhet har beslutat att jacka ska utmätas och säljas på auktion. Kronofogden uppskattar värdet på jackan till 4 000 kronor. Intäkterna ska gå till att betala av skulden, skriver Smålandsposten.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons