Annons

Växjöbo med Onlyfans pressade man att swisha 570 000 kronor

Växjö • Publicerad 6 juni 2024 • Uppdaterad lördag 09:17
.
.Foto: PETTER ARVIDSON

En kvinna bosatt i Växjö, som har haft ett Onlyfans-konto, åtalas för utpressning efter att ha pressat en man att göra 161 olika Swishöverföringar på sammanlagt 570 110 kronor.

Under tio månaders tid ska kvinnan ha hotat om att anmäla mannen för brott, lämna uppgifter till mannens fru, andra i byn där han bor och publicera uppgifter på sociala medier. Enligt stämningsansökan ska det röra sig om en påstående om att mannen ska ha köpt sexuella tjänster av kvinnan.

Annons

Kvinnan medger att hon fått överföringarna men förnekar brott. De ska ha kommit i kontakt med varandra efter att mannen hittat bilder på kvinnan och sedan tagit kontakt med henne via Snapchat. De träffades senare i hennes lägenhet för ett ”sexuellt möte”. Enligt mannen hörde kvinnan efter ett tag av sig och behövde pengar. Han har beskrivit det som någon form av lån men senare gick det över till utpressning.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons