Annons

Växjöbo skulle köpa sex i Malmö – avbröts när polisen stormade in

Växjö • Publicerad 4 februari 2024
Lagbok.
Lagbok.Foto: MAXIM THORE

I november körde en Växjöbo i 35-årsåldern ner till Malmö efter att via nätet fått kontakt med en kvinna som han skulle köpa sexuella tjänster av. Han betalade 1 500 kronor för en halvtimmes sex men polisen slog till mot bostaden innan det hann bli någon sexuell aktivitet och nu frias mannen av Malmö tingsrätt.

Mannen stod åtalas för köp av sexuell tjänst. Han har uppgett att han skulle köpa sex men ångrat sig efter att ha pratat med kvinnan. När polisen stormade in i lägenheten gömde han sig i badrummet. Eftersom det saknas bevis för att det förekom någon sexuell aktivitet innan polistillslaget frias mannen.

Annons

En 37-årig Malmöbo dömdes till tio månaders fängelse för koppleri. Han ska ha hyrt ut flera lägenheter till kvinnor som han visste erbjöd sexuella tjänster mot betalning.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons