Annons
Växjö

Växjöbo vann en miljon på Bingolotto

Under söndagskvällen blev Inga-Lill Claesson från Växjö Bingolotto-miljonär efter att tidigare i höst ha vunnit Färgfemman på sin lott.
Växjö • Publicerad 27 november 2023
Inga-Lill från Växjö lyckades pricka in Färgfemmans högsta vinst – 1 miljon kronor
Inga-Lill från Växjö lyckades pricka in Färgfemmans högsta vinst – 1 miljon kronorFoto: Johan Carlén, Bingolotto

Inga-Lill Claesson från Växjö var med i Bingolotto på söndagskvällen Tidigare i höst hade hon vunnit Färgfemman på sin lott, och nu var det dags för henne att spela om den vinsten i direktsändning.

Inga-Lill, som har jobbat som frisör i 60 år och är en hängiven supporter av Växjö Lakers, köper alltid en lott varje vecka. Men den här veckan glömde hon att hon redan köpt en lott, så hon köpte en till av misstag. På den lotten fick hon en full rad på Färgfemman, och chansen att spela i livesändning.

Annons

Den första lyckan hon valde var nummer 13 av de 25 möjliga. Där, bakom lucka nummer 13, fanns den stora vinsten på en miljon kronor och jubel bröt ut i studion bland de åtta vänner som var med henne.

Åtta vänner som var med i studion delade glädjen med Inga-Lill.
Åtta vänner som var med i studion delade glädjen med Inga-Lill.Foto: Johan Carlén, Bingolotto
Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons