Annons
Växjö

Växjöbo vann stort på Triss

Växjo • Publicerad 23 mars 2023
Sara med den vinnande lotten.
Sara med den vinnande lotten.Foto: Svenska spel

När Sara från Tävelsås köpte en triss på Börjes varuhus i Tingsryd så hade hon inte vågat hoppas på mer än 30 kronor i vinst. Men plötsligt så satt hon där med tre TV-symboler framför ögonen och fick bege sig till Tegeluddsvägen i Stockholm för att skrapa triss i Nyhetsmorgon.

Under torsdagsmorgonen blev det Saras tur att kliva in i direktsändning. Några minuter senare var hon en kvarts miljon kronor rikare.

Annons

– Det känns jättebra! Våra barn ska få en del av vinsten och så ska jag och Jörgen göra något roligt tillsammans, vi brukar inte unna oss så mycket i vardagen, säger Sara.

Starten på det nya året har fört med sig tur för Växjös trisskrapare, någonting som Svenska Spel Turs vinnarkommuniktatör Martin Ridderstolpe bekräftar.

– Triss-skrapare från Växjö med omnejd har haft turen på sin sida under inledningen av 2023. Sara är årets hittills fjärde TV-Trissvinnare från Växjö. Den sammanlagda vinstsumman närmar sig en miljon kronor, berättar han.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons