Annons
Växjö

Växjöbolag ger 60 000 i bonus till sina anställda

Växjö • Publicerad 27 februari 2022
David Elbe, grunade av Standout.
David Elbe, grunade av Standout.Foto: Pressbild

2021 blev ett rekordår för IT-bolaget Standout med huvudkontor i Växjö, som är specialiserade på att bygga integrationer mellan digitala system. Nu delar de med sig av vinsten och ger 60 000 kronor i bonus till samtliga heltidsanställda.

– Jag har haft flera medarbetare som trodde det blev något fel på lönespecen, den här bonusen var mycket större än någon förväntat sig, säger David Elbe som är grundare av Standout, i ett pressmeddelande.

Annons

Även vd:n Alexander Ross kommenterar bonusen.

– Vi uppskattar våra medarbetare mycket, och som jag ser det hade vi aldrig klarat oss igenom pandemin och alla dess utmaningar så bra om det inte vore för dem.

Bolaget har märkt ett ökat tryck på sina tjänster de senaste åren i takt med att allt fler bolag arbetar med digitalisering och effektivisering. I skrivande stund har bolaget 12 anställda, men letar personal för att expandera ytterligare.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons