Annons
Växjö

Växjöbolaget anställer ny chef: ”Jätteglad över förtroendet”

Växjö • Publicerad 9 juni 2022
Peter Stråhlin ska börja jobba på Obos Kärnhem.
Peter Stråhlin ska börja jobba på Obos Kärnhem.Foto: Pressbild

Obos Kärnhem med huvudkontor i Växjö anställer Peter Stråhlin som projektchef. Han kommer närmast från rollen som affärsområdeschef hos entreprenören Åhlin och Ekeroth.

– Jag är jätteglad över förtroendet. Efter att ha jobbat som entreprenör ska det bli intressant och utvecklande att jobba på beställarsidan. Obos är inne i en spännande utvecklingsfas och jag ser fram emot att få vara med på den resan, säger Peter Stråhlin.

Annons

Han kommer i rollen som projektchef också ingår i Obos Kärnhems ledningsgrupp med fokus på att planera, organisera och leda arbetet i projektorganisationen mot uppsatta mål, budget och tidplaner.

– Jag är väldigt glad över den här rekryteringen som är ett led i vår succesionsplanering. Med sin breda och gedigna erfarenhet inom byggnation av bostäder kommer Peter ha en nyckelroll i arbetet med att fortsätta utveckla bolaget och vårt mål att bygga fler bostäder åt Obos medlemmar, säger Malin Svensson, vd för Obos Kärnhem.

Han tillträder som projektchef i augusti efter att ha jobbat på Åhlin och Ekeroth i 20 år.

Obos Kärnhem är en del av konceren Obos som ä'r en av Nordens största bostadsutvecklare med över 150 000 sålda bostäder sedan starten 1927.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons