Annons
Växjö

Växjöbon är svensk mästare i poker

Växjö • Publicerad 9 mars 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: ARNE FORSELL

Vid tvåtiden natten till måndagen kunde Magnus Hultgren i Växjö titulera sig som svensk mästare i Poker, efter att ha vunnit turneringen i Texas Lowroller på poker-SM online.

– Det var stor glädje, stolthet – och lättnad. Det var mycket anspänning som släppte, jag hade nog rätt hög puls på slutet, säger Magnus Hultgren, som är född i Oskarshamn men som bor i Växjö, till Barometern Oskarshamn.

Annons

Utöver äran kammade han hem en segercheck på 2 420 euro, drygt 26 000 kronor.

Poker-SM online arrangeras av Svenska Pokerförbundet i samarbete med Unibet och ett antal svenska mästare koras i en rad olika klasser i de båda disciplinerna No Limit Hold’em och Pot Limit Omaha.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons