Annons
Växjö

Växjöbons nyinköpta husbil var full av svartmögel

Växjö • Publicerad 30 december 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: LENNART MÅNSSON

Den här artikeln publicerades i januari 2022 och var en av årets mest lästa artiklar på VXOnews.se

En Växjöbo upptäckte att hans nyinköpta husbil var full av svartmögel. Han stämde då säljaren, som nu tvingas hämta husbilen och betala tillbaka pengarna, enligt Smålandsposten.

Annons

Den begagnade husbilen hämtades i Stockholmstrakten. Men redan på vägen hem upptäckte Växjöbon att bränslemätaren hade slutat fungera och när han undersökte husbilen mer noggrant, upptäckte han att det fanns svartmögel och fuktskador i hela husbilen.

Säljaren uppgav att han inte visste om något mögel eller fukt i fordonet, när Växjöbon kontaktade honom. Växjöbon valde då att stämma säljaren, men innan förhandlingen kunde de nå en förlikning.

Denna innebär att Växjöbon får häva det misslyckade köpet, och säljaren ska omgående betala tillbaka cirka 50 000 och åka och hämta tillbaka husbilen.

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons