Annons
Växjö

Växjöbor får dela på miljoner – en vinnare får bil för 627 000

Växjö • Publicerad 5 december 2023
Postkodlotteriet har under tisdagen varit på plats i Ljungby för att dela ut vinster till glada vinnare.
Postkodlotteriet har under tisdagen varit på plats i Ljungby för att dela ut vinster till glada vinnare.Foto: Eva Edsjo

Grannar på Teleborg får dela på miljoner kronor när Postkodlotteriet kommer till Växjö under tisdagen. 334 personer med postnummer 352 51 har vunnit Guldvinsten och får dela två miljoner kronor. En vinnare i postkoden vinner också en Volkswagen ID.4 värd 627 599 kronor.

Alla som har en lott i Postkodlotteriet och bor i postnumret får dela på en miljon kronor. Dessutom får vinnaren i en utvalt postkod dela på ytterligare en miljon kronor.

Annons

Ett tv-team och vinstutdelaren Christian “Kicken” Lundqvist har varit i Växjö under tisdagen. På lördag, den 9 december, kommer vinstutdelningarna i Växjö att sändas som ett inslag i Postkodlotteriets tv-program Drömpyramiden.

Postkodlotteriet har genom åren delat ut flera hundra miljoner kronor i vinstsumma till kronobergare. GrannYran med de allra största enskilda utdelningarna har hamnat i Kronoberg vid tre tillfällen. 2009 fick boende i Torpsbruk dela på 112 miljoner kronor och 2014 fick Växjöbor dela på 80 miljoner kronor. För två år sedan var det boende med postnummer 362 30 i Tingsryd som fick dela på 107 miljoner kronor.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Så här såg det ut när Växjöbor vann på Postkodlotteriet 2021.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons