Annons
Växjö

Växjöbor får dela på miljonvinst

Växjö • Publicerad 21 februari 2022
Foto: EVA EDSJO

Under måndagen har Postkodlotteriet med vinstutdelaren Sandra Dahlberg i spetsen besökt Växjö för att dela ut vinster till vinnare i Postkodlotteriet. Lottköpare med postkoden 352 42 KS har vunnit 100 000 kronor per lott i ”Fredagschansen”.

Tio vinnare i Högstorp, som tillsammans har 15 lotter, får ta del av 1,5 miljoner kronor.

Annons

Postkodlotteriet har under måndagen överraskat några av vinnarna och det inspelade materialet kommer att visas som ett inslag i Postkodmiljonären i TV4 på fredag 25 februari klockan 19.30. Övriga vinnare kan se sin vinst på Postkodlotteriets hemsida från och med fredag morgon och kommer att få vinstbeskedet via post inom de närmaste veckorna.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons