Annons
Växjö

Växjöföretag köps upp: ”Den lokala förankringen kommer att bestå”

I över 50 år har den medicinska kliniken varit en lokal aktör i Växjö. Men nu byter den ägare. Trots att kliniken blir uppköpt av ett annat företag kommer den fortsätta verka lokalt.
Växjö • Publicerad 27 juni 2023 • Uppdaterad 3 juli 2023

Kliniken Växjö Hälsoforum som främst är inriktat på företagshälsa har idag bytt ägare till Feelgood Företagshälsovård AB. Papperen är påskrivna och i augusti 2023 görs övergången.

– Jag är väldigt glad att vi har möjlighet att göra det här förvärvet. Det är ett steg i vår strategi att stärka den lokala närvaron på viktiga marknader. Vi har redan idag ett väl fungerande samarbete mellan bolagen och Växjö Hälsoforum har många starka kundrelationer som vi ser fram emot att bygga vidare på, säger Joachim Morath, vd på Feelgood.

Annons

I över 50 år har Växjö Hälsoforum verkat i Växjö. Fokuset har främst legat på lokala företag och verksamheter, där den kundnära relationen varit viktig.

Foto: Lars Johansson, Barometern

– Feelgood är ett stabilt företag med en stark vision. Man har kommit långt med sin digitala utveckling, vilket nu kommer oss till del, liksom en gedigen produktportfölj. Den lokala förankringen kommer att bestå, något som är viktigt både för oss och för våra kunder, säger Mikael Bonik, vd på Växjö Hälsoforum.

Ebba EngdahlSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons