Annons

Växjöföretag upp på Svarta listan

Växjö • Publicerad 25 mars 2024
Ett tiotal företag i länet finns med på Svarta listan.
Ett tiotal företag i länet finns med på Svarta listan.Foto: Olof Elfverson

Ett tiotal företag i Kronoberg finns på Svarta listan över företag som inte följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Listan publiceras av tidningen Råd & Rön.

Företagen finns på Svarta listan i två års tid och totalt finns det omkring 700 företag på listan. Två nya företag i länet finns med på listan, däribland Värends miljö i Växjö som ska ha skickat ut en slamsugningsbil till en kund i stället för en rörmokare. Allmänna reklamationsnämnden rekommenderar att kunden ska slippa betala de 2 270 kronor besöket kostade. Vi har sökt företagets vd som har avböjt att ställa upp på en intervju.

Annons

Råd & Röns syfte med Svarta listan är att varna för företag som inte följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Företagen är inte tvingade att följa rekommendationerna men det anses höra till god affärssed.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons