GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Växjöföretagen i nytt samarbete – ska ge fler jobb

     Växjöföretagen Empleo och Pitchler ingår ett samarbete för att minska arbetslösheten.
     – Vi ska förädla våra gemensamma idéer, säger Rebecca Moberg, vd och grundare av Empleo.
     Växjö • Publicerad 26 juli 2021
     Sebastian Lindström och Peter Thorin från Pitchler samt Rebecca Moberg och Marcus Royson från Empleo Bemanning och rekrytering.
     Sebastian Lindström och Peter Thorin från Pitchler samt Rebecca Moberg och Marcus Royson från Empleo Bemanning och rekrytering.
     Foto: Pressbild

     Genom ett nytt samarbete ska Växjöföretagen Empleo, som jobbar med rekrytering och har kontor i bland annat Växjö och Ljungby, och Pitchler, som utvecklar rekryteringsprocesser fokusera mer på ansökans personlighet under rekryteringsprocessen för att fler personer ska komma in på arbetsmarknaden.

     – Vi vill att människor ska söka rätt jobb. Vi vill att träffsäkerheten vid rekryteringar ska bli bättre och det tror vi på Pitchler att vi kan hjälpa Empleo med, säger Peter Thorin, vd för Pitchler.

     Det handlar om att nå ut till arbetsgivarna på nya sätt.

     – Vi ska förädla våra gemensamma idéer, säger Empleos vd och grundare Rebecca Moberg.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.